Yangın Çıkış Kapısı Sırları

Wiki Article



Kolay açılıp kapanma özelliği olan kapılar yangın merdivenleri ve levhalarla birlikte binanın acilen evinsizaltılmasına imkân teşhisr, çatı eminğini esenlar. Ivedili çıkış kapıları binaların kuruluşsına ve ferahliğine göre farklı şekillerde tasarlanabilir. Kapıların bir binada tasarlanma aşamasında şu etmenler gösteriş oynar:

Yangın Kapısı Ne İşe Yarar? Yangın Bapsı öncelikle yangın veya rastgele bir ivedili hesap simultane insanların binayı güvenle bırakma etmesini sağlamlar. Antrparantez yapı içinde oluşan tütün ve sıcaklığın dışarıya geçmesine gerelti olur.

Bünyelarda kullanılan her kapının aynı yangın direncine malik olmadığını söyleyebiliriz. Şirket baplarının çoğu 30 dakikadır, temelı şirket kapılarının sıcaklık iktibas süresiyse 60 dakikadır.

Göreceksiniz ki bu mesabe faik birinci sınıf yangın kapılarını en reva fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Yangın bapları, yangın esnasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Tüm yangın kasası ve kanatları mürtefi sözınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da kapının üzerinde tutulabilir. Böylelikle montajdan sonrasında bünyelabilecek sıva tamiratı ve boya işleri cihetiyle kapılar muhatara görmez.

Yangın Bapsı özellikleri ve ısıya dayanıklılığı itibarıyla çeşitleme göstermektedir.Yangın kapıları 60 an ısıevet dayanklı - 90 an ısıevet dayanıklı - 120 zaman ısıevet dayanıklı olarak üretilmektedir.Mahir kadromuz ve birinci sınıf ekipmanlarımızla siz müşterilerimizin Yangın Bapsı ihtiyaçlarınızda yardımcı Yangın Merdiveni Kapısı olmaktan saadet duyarız. Yangın Bapsı

Yangın bapsı, bir binada yangın anında kullanılan bir güvenlik önlemidir. Genellikle yangın merdivenlerinde, ivedi çıkış noktalarında yahut yangınla savaş ekipmanlarının bulunduğu odalarda bulunur. Yangın kapıları yangına dayanıklı malzemelerden mefultır ve yangın esnasında alevlerin ve esrarın yayılmasını engellemeye yardımcı evet.

Ister bayilerimiz gerekse doğrudan kâmilen satış olarak horda konum düz illere iş vermekteyiz.

Hiçbir kanatlı yangın kapıları binaların içerisinde olması muhtemel yangın ve benzeri ivedili durumlarda önlem koparmak en önemli tedbirlerin başında hasılat.

Montaj: Yangın bapsı, tamam şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın takkadak etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, kompetan bir takım aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Yangın Merdiveni Kapısı Nite Olmalı? Yangın Merdiveni Bapsı olarak da adlandırılan Yangın Kapıları insanoğluın bir ateş simultane kolayca ve hızla Yangın Çıkış Kapısı yangın merdivenine ulaşarak oradan boşaltma olmalarını sağlayacak yapıda olmalıdır.

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, yangın sırasında tütün ve alevlerin öteki alanlara yayılmasını önlemek derunin mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında esrarın ve alevlerin geçmesini engeller.

Yangın kapısı montajı Yangın Kapısı Fiyatları temelli hevesli şekilde kuruluşlması gereken ve imalatta mükemmel şekilde ortaya çıkan üründe pot bünyelmaması müstelzim bir emeklemdir.

Report this wiki page